web analytics

Nas sajt  je nastao od strane nekoliko profesionalnih kladionicara iz ex yugoslavije kojima je bilo jednostavno dosta od prevara na internetu u vezi “dojava”. Verovali ili ne na nasim ex yu prostorima gotovo svaki treci maloletnik sa blogova prodaje dojave, kvote 30 , prelaze verujuci u Vashu lakovernost i zelju za brzom zaradom da ce na kraju meseca od njihovog bloga dobiti mozda 50 eura prodajuci razne prelaze za bonove za telefon, sms-dojave, dojave tipa Real Madrid – Barcelona iz 2 u 1 i slicne gluposti. Najstrasnije je sto oni uvek bezobzira na sve garantuju prolaz njihovih dojava 100 % , namamljujuci Vas da stavite veliki novac da bi oni dobili nekih desetak eura zarade.  Poznat Vam je osecaj zar ne ?

Resili smo da stavimo kraj svemu tome i stavimo ih na crnu listu uz Vasu pomoc. Ujedno pohvalicemo sajtove i blogove koji imaju preko 70 % uspesnosti njihovih tipova i dojava.

 

Želite da nas kontaktirate? Pošaljite e-mail na office@insider-dojave.com ili popunite formu ispod…

 

[contact_form]

  Naši Izvori i Prijatelji
Dojave Bomba Tiketi
Dnevni Tipovi Winning Picksi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook