web analytics

Real Betis – Getaffe

Želja za plasmanom u Evropsko takmičenje uskoro može biti ispunjena jednom od ova dva tima, a možda i Betisu i Getafeu, što ukazuje da će se večeras voditi otvorena borba. A sa obzirom da Betis kod kuće redovno postiže golove i da se Getafe nalazi u najboljoj formi od početka sezone, možemo očekivati vrlo zanimljivu utakmicu, a to znači – golove.

Uprkos promenljivoj formi ove sezone, Betis ima odličan skor na domaćem terenu gde je još uvek neporažen u kalendarskoj godini, uz dve pobede na poslednje dve utakmice. Samim tim, kvota na pobedu Betisa od 2,00 bi se obično učinila savršenom.

Ali, uzimajući u obzir poslednji niz Getafea, teško je oceniti šta tim iz predgrađa Madrida može da uradi večeras. Sa četiri pobede na pet poslednjih pet utakmica, od tima iz sredine tabele, došli su u situaciju da ako večeras pobede budu na dva boda od trenutne crte za plasman u Ligu šampiona.

Baš zato, večeras je bolje odigrati da će oba tima postići gol, a internet kladionice nude kvotu i do 1,91. U prilog tome treba reći da je Betis propustio da postigne gol kod kuće samo jednom na poslednje 32 utakmice u svim takmičenjima,. Dok,Getafe je postigao gol na šest od poslednjih sedam utakmica , a ove sezone je uspeo da zatrese mrežu i Realu, Barseloni, Valensiji i Malagi. servis dojava

Kao i uvek, predlažemo i jednu igru sa većom kvotom, a to je da napadač Betisa Ruben Castro prvi postgne gol na utakmici za šta je kvota 5,00.

Predlozi:

GG (kvota 1,91)

Ruben Castro prvi strelac (5,00)

Facebook