web analytics

Marsej ima skor 2-0-3,dok Lion ima skor 2-2-1,pa ipak trenutno se Marsej nalazi u boljoj formi,razbili su sa pola drugog tima Groningena pre tri dana sa 3:0 u gostima u Ligi Evrope,a Lion je ranije odigrao 1:1 kod Genta,a mogao je i pobediti nakon poklonjenog penala u finisu,ali nisu iskoristili taj penal.
Kao i uvek,,ocekuje se otvorena utakmica u kojoj je skoro sve moguce,Marsej na zadnja pet domaca susreta sa Lionom ima skor 1-3-1,prosle sezone su im sudije ponistile neverovatno cist gol(iz aviona se moglo videti da je lopta presla gol-liniju) i tako pomogli Lionu i predsedniku Olasu da zavrse drugi na tabeli(Marsej je bio “nepodoban” za igrati u Ligu Sampiona),potajno se nadam da ce ove sezone korumpiranost biti nesto manja i da domaci nece biti osteceni,jer je ovo derbi.
Lion ima problema u igri,ne dolaze do puno prilika za gol protiv slabijih timova,Marsej po vodstvom novog trenera Michela opet igra brzo i agresivno,mozda pobede protiv Groningena i Bastije nisu pravo merilo,ali su sigurno pokazatelj da tim ide u zeljenom smeru.
Ocekujem da ce domaci tim uspeti da dodje do sva tri boda na ovom mecu,gost ima nekoliko bitnih povredjenih igraca u sredini,domaci su pokazali da imaju sirok i kvalitetan igracki kadar,tako da je to njihova prednost,kao i brojna domaca publika,mislim da ce Marsej pobediti jer bi se trebao penjati ka vrhu tabele-gde zasluzuje da bude. Analize za kladionicu

Facebook