web analytics

Dolaze nam Nemacka i Alzir u ovom tipu. Sta dalje reci za neustrasive Nemce. Na svim vaznim takmicenjima su uvek dolazili bar do polufinala i prava su takmicarska ekipa.Sjajno su nadigrali Portugal i ocekivano bili prvi u grupi.  Alzir je veliko iznenadjenje i dalje uspevaju da se odrzavaju na turniru. Dojave za kladionicu imaju dosta motiva i samopouzdanja ali da li ce to biti dovoljno za ekipu kakva je Nemacka. Miler ce se takodje sa puno motiva boriti posto je u prvih top 3 strelaca.

insiderthumbzaface

Fransucka je za sad odigrala dobro grupnu fazu. Pobedili su Honduras,takodje veoma lako Svajcarsku i sa Ekvadorom odigrali nereseno. U poslednjoj utakmici su odigrali nereseno ali su uspeli da odmore neke vazne igrace i deluju veoma pouzdano. Nigerija dolazi sa 4 boda posle grupne faze i nisu odigrali najbolje sto umeju. Protiv Irana su odigrali nereseno i uspeli su najvazniju utakmicu protiv Bosne da pobede. Jedan veoma vazan faktor se desio je da su Nigerijski igraci bojkotovali trening zbog neispunjenih premija pred mozda najvazniju utakmicu za njihovu zemlju. Francuska ima sjajne igrace i imaju tim za borbu cak do kraja i osvajanja pehara.

  Naši Izvori i Prijatelji
Bomba Tiketi Dojave
Winning Picksi Dnevni Tipovi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook