web analytics

Vaznost Dnevnih Tipova:

Dnevni Tipovi su portal koji donosi najnovije vesti iz sveta domaceg (ex-YU) i Evposkog fudbala Nas sajt  je nastao od strane nekoliko profesionalnih kladionicara iz ex Yugoslavije pa tako su vesti usko povezane sa detaljnim analizama i savetima za kladjenje, Na sajtu takodje mozete pronaci statistike, rezultate kao i tabele Evrposkih fudbalskih liga.

U ovom odeljku sajta bice postavljani insideri kao sms dojave (narodski – DOJAVE ,insajderi), sigurni mecevi do kojih ekipa Dnevnih Tipova dolazi, jednostavno svi parovi koje nas tim profesionalnih kladionicara igra kao SINGL meceve za veliki ulog.
Sa desne strane možete procitati šta se trenutno nalazi u VIP sekciji, kada taj ili ti mecevi pocinju i koja je kvota kao i naravno uputstvo za pristup sekciji.
Da preuzmete danasnju DOJAVU iz VIP SEKCIJE jednostavno pogledajte TABELU ispod i posaljite SMS poruku sa predvidjenim tekstom na predvidjen broj za vasu zemlju. Za nekoliko minuta na Vas mobilni broj, SMS-om ce stici dojava koja se TRENUTNO nalazi u VIP SEKCIJI.Tekst poruke iz tabele pisete bez navodnika. Svakog dana Vam preporucujemo jedan ili više sportskih dogadjaja BESPLATNO. Ukoliko zelite da se prijavite na sve VIP TIPOVE koji se inace preuzimaju SMS porukom a vi zelite bez slanja SMS-a da ih dobijate na Vas E-mai
Posaljite nam e-mail putem formulara sa leve strane ili zapocnite chat sa nekim od nasih operatera klikom na chatbox u donjem desnom uglu stranice. Mozete biti sigurni da na dnevni tipovima kupujete najbolje vip tipovi na Balkanu.

 

Izvor Dnevni tipovi

www.dnevni-tipovi.net

 

  Naši Izvori i Prijatelji
Dojave Dnevni Tipovi
Winning Picksi Bomba Tiketi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook