web analytics

Bresa je usla u jednu seriju u kojoj ima samo jednu pobedu u poslednjih pet kola. Za ekipu koja ima veliki ambicije kao sto je Bresa, to je jako slab ucinak.Bresi ocigledno hvali malo da udje u seriju pobednickih rezultata i verujem da ce upravu u tu seriju uci na mecu protiv Crotone-a, ekipa koje vise pripada donjem delu tabele nego sredini. Ono sto je interesatno a vezano je za ove dve ekipe jeste to, da su uvek pobedjival ekipe koje su bile u ulozi domacina, a u danasnjem slucaju je to Bresa.
Bresa je trenutno na 10-om mestu, imaju skor 6 10 4 uz gol razliku 26:23, od toga na domacem terenu imaju skor 5 5 0 uz gol razliku 13:5. Samo sve pobede na poslednjih pet meceva kod kuce.
Crotone je na 15-om mestu, imaju skor 6 6 9 uz gol razliku 20:25 od toga u gostima imaju skor 1 3 7 zu gol razliku 6:15.Na poslednja dva gostovanja zabelezi su dva poraza i primili cak sest golova.
Sto se tice tradicije na poslednjih pet meceva izmedju ove dve ekipe, tradicija je izjednacena, dve pobede Crotone-a, Dve pobede Brese uz jedan neresen rezultat.
Verujem da ce na ovom mecu Bresa doci do svoje seste pobede pred domacom publikom i tako zakoraciti ka vrhu tabele

Facebook