web analytics

 

“Bomba Tiket” je već godinama vrhunac naše ponude, kako smo u prethodnom periodu bili svedoci raznih zloupotreba parova sa Bomba Tiketa-a u vidu širenja istih preko raznih Facebook stranica i blogova pa čak i preprodaja naših dojava, odlučili smo da stavimo simboličnu cenu na naš “Bomba Tiket” kako bi ga preuzeli samo oni iole ozbiljniji igrači i izbegli klinci sa blogova i FB stranica.

Ukoliko želite da preuzmete Bomba Tiket za danas, pošaljite odgovarajuću SMS poruku za Vašu zemlju iz tabele ispod:

 

Slanjem SMS poruke dobijate povratni SMS sa uvek “svežim” Bomba Tiketom koji sadrži utakmice koje se igraju danas i njihova ukupna kvota je veća od 10 a koeficijent često bude i 15,20 pa i veći.

Na tiketu se obično nalaze fudbalske utakmice, a vrste igre koje igramo su razne (fiksevi, prelazi, golovi, azijski hendikep, specijal tipovi). Primer tiketa i značenje tipova možete videti ako kliknete OVDE.

Samo neke od tiketa koje smo igrali mi ili naši posetioci možete videti na linku Arhiva Tipova.

Bomba Tiket zvanicni sajt: http://www.bombatiket.com

  Naši Izvori i Prijatelji
Dnevni Tipovi Dojave
Winning Picksi Bomba Tiketi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook