web analytics

 

besplatne mestenke <——   klikni ovde

Utrke konja više oklade

Punters često pokušati povećati svoje šanse za velike isplate kombiniranjem dvije ili više odabire na okladu. Ako svi oni pobijediti onda ste mogli biti na za veliki isplatu. Ispod su uobičajene trkaći konj više oklada, što oni znače i kako su mnogi oklade su uključeni. Koristite sljedeće da se vidi koliko oklade svake vrste postoje, ovisno o tome koliko ste napravili odabir.

Koliko oklade?

Ako kombinirate izbor koliko različitih kombinacija možete napraviti?

Trixie

Trixie je četiri oklade uključuju tri odabira na različite događaje. Oklada uključuje tri parovima i jedan treble. Dva vašim odabirima moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Patent

Patent se sastoji od sedam oklada koje uključuju tri odabira na različite događaje. Oklada uključuje singl na svakom izboru, tri dvokrevetne i 1 treble. Ako jedan odabir je uspješno ćete dobiti povrat.

Jenki

Yankee se sastoji od 11 oklada koje uključuju četiri odabira na različite događaje. Oklada uključuje šest parova, 4 trebles i akomulator. Najmanje dvije od svojih odabira moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Lucky 15

Lucky 15 se sastoji od 15 oklada koje uključuju četiri odabira na različite događaje. Oklada se sastoji od četiri singla, 6 parovima, 4 trebles, i jedan četverostrukim. Ako jedan odabir pobjedi, kladionice često će dati utjehu vraća poput dvostruke ili treble su izgledi izgledi. Ako su sva četiri odabira pobijediti, onda često kladionice će dati bonus od 10% ili više na ukupnih prinosa. Za svaki-put sretnih 15 oklada utjeha je normalno samo plaćeni na pobjedu dijelu okladu. Zbog tih bonusa, Lucky 15 oklade često misli dobra vrijednost više oklada.

Kanađanin

Kanadski je također poznat kao Super Yankee i sastoji se od 26 oklada koje uključuju pet odabira na različite događaje. Oklada uključuje 10 parova, 10 trebles, 5 fourfolds plus akumulator. Najmanje dvije od svojih odabira moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Lucky 31

Lucky 31 ima 31 ponude! Ona se sastoji od pet selekcija u različitim događajima. Oklade su pet singlova, 10 u parovima, 10 trebles, 5 fourfolds i akomulator. Kao i kod Lucky 15, ako je samo jedan izbor pobjede, vraća često su plaćeni do dvostrukih ili treble prevaga. Ako svih pet odabira pobijediti, bonus često se plaća od 15% naviše do ukupnih prinosa. Ako mjesto i svaki put Lucky 31, normalno bonus samo se plaća na pobjedu dijelu okladu.

Heinz

Heinz je sastavljena od 57 oklada i to ime dolazi od 57 sorti koje pečeni grah izradu tvrtka jednom imali! Ova oklada uključuje šest odabira na različite događaje. Oklada uključuje 15 parova, 20 trebles, 15 fourfolds, 6 fivefolds i akomulator. Najmanje dva od svojih odabira moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Lucky 63

Poput sretnog 15 i 31, ali s druge selekcije. Sastoji se od 63 oklada uključuju šest odabira na različite događaje. Oklada uključuje šest singlova, 15 u parovima, 20 trebles, 15 fourfolds, 6 fivefolds i akomulator. Ako samo jedan izbor pobjede, vraća često su plaćeni do dvostrukih ili treble prevaga. Ako su svi odabiri šest pobjeda, bonus često se plaća, obično od 20% + ukupnim vraća. Uz svaki-put sretnih 63 oklada utjeha je normalno samo plaćeni na pobjedu dijelu okladu. Lucky 63 oklade su dosta topole hrt oklade.

Super Heinz

Drugi izbor dodao da Heinz, ali ovaj put nema nikakve veze s pečenim grahom. Super Heinz je sastavljena od 120 oklada koje uključuju sedam odabira na različite događaje. Oklada uključuje 21 parova, 35 trebles, 35 fourfolds, 21 fivefolds, 7 sixfolds i akomulator. Najmanje dvije od svojih odabira moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Golijat

Golijat je čudovište okladu, a sastoji se od 247 oklada koje uključuju osam odabira na različite događaje. Oklada uključuje 28 parova, 56 trebles, 70 fourfolds, 56 fivefolds, 28 sixfolds, 8 sevenfolds i akomulator. Najmanje dvije od svojih odabira moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Napraviti svoj vlastiti Multiples Bet

Također možete napraviti svoj vlastiti višekratnici kladiti se. Recite što ste htjeli osam selekcija, ali samo želio pokriti ih u trebles i šest nabora. Gledajući na Golijata objašnjenje o možemo vidjeti da će to biti 56 trebles i 28 šest nabora. Koristite naš interaktivni alat ovdje gore da se vidi koliko oklade svake vrste postoje, ovisno o tome koliko je izbor želite pokriti.

Izračun svoje dobitke na više oklada

Koristite naš alat nastavku raditi koliko možete pobijediti, ovisno o kojem kladiti ste napravili.

Tote oklade
To su zbirka oklade izvorno dostupnih na Tote, ali sada uobičajena u cijeloj puno kladionicama. Zajednička tema je ipak da vaši dobitci su ovisni o tome što drugi ljudi kladiti, a time i ne znate što vaš povratak će biti sve dok nakon utrke (i) su gotovi.

Placepot

Placepot je popularan kladiti u kojem trebate odabrati konja u svakoj utrci da se nalazi. Bilo konj treba pobijediti u utrci, došao je u prva dva, tri ili četiri izračunava se kako slijedi:

Utrke od 2-4 trkača, tvoj konj treba pobijediti
Utrke od 5-7 trkača, tvoj konj treba doći prvi ili drugi
Utrke od 8 -15 trkača tvoj konj mora završiti prvi, drugi ili treći
Handicap utrke od 16 ili više trkača vaš konj treba završiti u prva četiri.

Možete odabrati više od jednog konja u svakoj utrci kako bi vam dati više šanse za uspješno slijetanje okladu. Tako, na primjer, možda želite imati dva odabira u pet utrka s jedne rase pokriveno jednog konja koji mislite da bi trebao biti bankar napraviti okvir. Bet onda izgleda ovako;

2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 1 = 32 oklade

Ili, ako želite imati više odabira u nekim utrkama ste mogli izabrati;

4 x 3 x 3 x 2 x 1 x 1 = 72 oklade

The placepot se često smatra veliku vrijednost ulog za trkaći konj bettors i često se vraća velike dividende malim ulozima. Njegova poznata kao bazen bet gdje svi ulozi su dodane na bazenu, neki odbici od ukupno su za troškove, a pobjednički unosi udio ono što je ostalo. Ako nema pobjednika onda placepot fond prebaciti na drugi sastanak. Pazi za placepot rollovers jer su stvarno dobri vrijednost oklade!

Dobitci su proglašeni za 1 £ pitanju, ali možete napraviti manji udio, kažu 10p ili 20p po okladi.

Glavni zgoditak

Bazen kladiti kao Placepot gdje pobjednik u svakoj utrci mora biti odabran.

Scoop6?

Tote je ulog bazen eksponat u kojoj morate predvidjeti pobjednika šest glavnih utrka (u subotu) za priliku za osvajanje branik pay-out.

Prognoza?

Prognoza oklada je mjesto gdje možete predvidjeti prvi i drugi u konja ili hrt utrke. Ravno prognoza je mjesto gdje možete predvidjeti prvi i drugi u ispravnom redoslijedu. To je ponekad poznat kao računalni ravno prognozi ili Exacta.

Obrnuti prognoza oklada uključuje dva odabira u jednoj utrci finišu 1. i 2. u bilo kojem redoslijedu. Ova oklada uključuje dva odabira u jednoj utrci finišu 1. i 2. u oba poretka. Kao takav, on je dvije ravne prognoze

Tricast

Slično prognozi, ali kupac treba predvidjeti prvi tri kući, opet u ispravnom redoslijedu. To je obično dostupna samo u utrkama s 6 ili više trkača.

Sada znate sve vrste oklada, što mislite da je najbolji

  Naši Izvori i Prijatelji
Bomba Tiketi Dojave
Dnevni Tipovi Winning Picksi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook