web analytics

 

20:00 Belgija (U21) – Moldavija (U21), 1 (1,10)

– Belgija sigurno jača od gostiju, igraju im igrači koji su jako dobri i koji dobro igraju u klubovima kao što su Anderlecht, Gent, itd.

20:45 Burton – Stevenage, Burton daje gol (1,22)

– Duel 1. i 9. ekipe. Burton je u 19 utakmica koje su igrali na domaćem terenu u prvenstvu zabili gol na čak 16 utakmica , dok su gosti na 19 gostovanja ove sezone primili gol na 14 utakmica. Burton je u dobroj formi, te vjerujem da će uspjeti zabiti barem jedan gol.

23:00 Arsenal Sarandi – Aldosivi, Aldosivi daje gol (1,55)

– Duel 28. i 21 ekipe argentinskog prvenstva. Arsenal je na 6 utakmica ove sezone gol primio na čak 5, dok su gosti u 6 utamica golove postizali u 4 utakmice. Nadam se da će i danas zabiti barem jedan gol. Po ovoj kvoti ovo definitvno moram ispratiti.

  Naši Izvori i Prijatelji
Winning Picksi Dojave
Dnevni Tipovi Bomba Tiketi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook