web analytics

Dojave Dana

Dolazi nam mec kvalifikacija izmejdu ekipe Zimbru i Skendije. Siguran pogodak  prvom mecu je bilo 2-1 za Skendiju u Skoplju. Ovo je bila utakmica bez mnogo prilika i akcije i 3 gola su pala na veliku srecu. Za drugi mec Skendija ima sve igrace raspolozene osim Kurtishija koji je otisao u Australiju. Zimbru ce pokusati da napada jer nemaju sta da izgube ukoliko hoce prolaz medjutim veoma malo su pokazalai u prvom mecu. Ovaj mec ce biti jako tezak i smatramo da nece pasti mnogo golova i dnevnih tipova.

 Tip: golovi 0-2  kvota: 1.98

Jos jedan kvalifikacioni mec Lige Evrope izmedju ekipe Laci i Rudar Velenje. U prvom mecu je bilo 0-0. Dojave ekipa Laci je bila 3. u Albanskoj ligi, imali su isto poena kao i 4. samo su dali vise golova. Pobedili su u 16 meceva, nereseno su igrali 6 i izgubili 11. Jako los tim koji kad igra sa jacim ekipima uvek primi bar 1-2 gola dok na  danas ostalim utakmicama pada manje od 3 gola.

Rudar Velenje je takodje bio 3. ali u dosta jacoj Slovenskoj ligi. Cak su dali danas vise golova od 2. plasirane ekipe i primili manje. Pobedili su 19 utakmica dok po 6 neresenih i izgubljenih. Ovo je pravi Evropski dojave tim i ukoliko budu imali srece sa grupom mogu do plejofa. Laci mora do pobede ukoliko zele prolaz i zato je nas tip za ovu utkamicu Dnevni Tipovi:

 Tip: 2  kvota: 1.95

logo2pngmali2.png

Dolazi nam prijateljski mec izmedju prosecnog poljskog tima Arka vrhunskog grckog tima Panatneikosa.

Arka se nalazi u drugoj Poljskoj ligi. NIsu uspeli da pobede uktamicu za promociju i zavrsili su 4. Njihova vrednost je procenjena na 2.7 miliona sto je veoma malo. U prijateljskim sigurne dojave za danas mecevima su odigrali 3 neresene takodje protiv prosecnih timova (Pogon, Legia and Znicz).

Sa druge strane Imamo Panateneikos koji je ove sezone doveo znatna pojacanja i koji ce nakon losih rezultata prosle sezone pokusati da prekinu dominaciju Olimpijakosa. Ovo im je prva prijateljska i smatramo da ce sa iskusnim napadacima Mladenom Petricem i Markus Bergom uspeti da pobede.

 

ucnguarantee125

 

 

  Naši Izvori i Prijatelji
Dnevni Tipovi Bomba Tiketi
Dojave Winning Picksi
Vesti
  • Odličan period i neverovatan profit ovog meseca, do sada preko 70% pogođenih tipova, 85% pogođenih "Insider Mečeva" i preko 90% prolaznih "Dojava". Hvala Vam što nas pratite i što imate poverenja u najbolju kladioničarsku ekipu na Balkanu. Pridružete nam se i pratite Tipovi i Dojave na linku Insajder Dojave.

 

  • Implementirali smo chat na našem sajtu gde možete podeliti Vaše kao i pogledati tuđe tipove za danas, kao i deliti mišljenje o predstojećim ili tekućim utakmicama. Chat se nalazi na OVOM LINKU.
Lajkujte Nas :-)

Facebook