web analytics

Utakmica grupe A, izmedju reprezentacije Wales-a i Belgije, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje se odrzava 2014 u Brazilu.
Pored ove dve reprezentacije u ovoj grupi se nalaze jos i Hrvatska, Srbija, Makedonija i Skotska.
Kao sto vidite nimalo laka grupa pa je svaka utakmica i svaki bod vazan dojave.
Belgija ima odlican sastav reprezentacije, velika vecina reprezentacije igra u Engleskom prvenstvu sto je ogroman plus za reprezentaciju, igraci poput Vermalena, Company-a, Lukakku-a, Hazard, Dembele itd, pored njih tu je i Axel Witsel, igrac koji je za ogromnu sumu od 40 miliona presao iz Benfike u Ruski Zenit, potom tu su igraci iz domaceg prvenstva i tako dalje.
U zadnjem prijateljskom mecu lako su savladali Holandiju sa 4:2, sto dovoljno govori trenutnu formu reprezentacije.
Sto se Wales-a tice oni su porazeni na poslenja tri meca, od Bosne, Meksika i Kostarike, sa trenutnom postavom ne bi trebalo da mogu da pariraju odlicnim Belgijancima, plus im Craig Bellamy zbog povrede nece igrati, imaju oni u timu odlucnog Gereth Bale-a, ali on sigurno nije dovoljan da se suprostavi reprezentativcima Belgije.
Po meni u ovoj grupi Hrvatska i Belgija ce da se bore za prva dva mesta u grupi, Srbija trenutno nema sta da trazi sa ova dva protivnika, navijacu za Srbiju svim silama, al iskreno sa ovi sto sada pokazuju na terenu nce daleko stici.

 

Auto kljucevi valjevo

Facebook