web analytics

Sada je vec jasno da je prodaja golmana Handanovica, Mauricio Isle, Kwadwo Asamoaha i German Denisa napravila veliku ekipi. Posebno se oseca nedostatak Handanovica koji je ulivao veliko samopouzdanje ekipi. Sezona je dugacka i dosta toga moze da se promeni, ali u ovom trenutku Francsesco Guidolin ce imati dosta problema da se odupre najboljim timovima u Itlaiji i evropskim takmicenjima. On za ovaj mec ne moze da racuna ni na suspendovanog Lazzaria kao ni na povredjenog napadaca Muriela.
Kao i Udinese, Milan je napravio istu gresku. Sada je vec jasno da su prodajom Antonio Cassana, Zlatana IBrahimovica, Thiago Silve i odlaskom Alessandro Neste Crveno-Crni izgubili dosta. Massimiliano Allegri ce morati da pronadje lek u suprotnom lako moze da se desi da vlasnici potraze novog trenera. Oni su porazeni od Atalante na prvom mecu ove sezone i jos jedan poraz nikako nije prihavatljiv. Robinho i Pirlo su povredjeni i pred Milanom je ponovo tezak zadatak.
Ovo ce biti duel timova koji se nalaze u krizi, ali kada ozbiljno losi rezultati pogode Milan, auto kljucevi valjevo kriza je daleko veca. Massimiliano Allegri ce morati da nadje soluciju da pripremi tim za ovaj mec kako bi dosli do sva tri boda. Cak i sa povredjenim Robinhom i Patom, Milan na raspolagaju jos uvek ima Krkica, El Shaarawya, Boatenga i Montoliva, oni bi uskoro trebali da potvrde svoju vrednost.

Facebook