web analytics

Stuttgart ima ocajnu kampanju za sobom, oni su trenutno na razocaravajucem 12. mestu i neophodno im je da se vrate na pobednicki kolosek nakon 3 uzastopna poraza u 2013. godini. Ipak, oni imaju samo 5 bodova manje od petoplasirane ekipe i sa 2 pobede bi lako mogli da poprave poziciju na tabeli. Harnik i Niedmaier se vracaju u tim i to bi trebalo da predstavlja kvalitet vise.
Werder ima isti broj bodova kao i njegovi rivali pa ne mogu biti zadovoljni svojim igrama do sada. Oni su primili 8 golova na emcevima protiv Dortmunda i Hamburga, ali uspeli su da se vrate na pravi put pobedom protiv Hannovera. Na gostovanjima nisu bili veoma uspesni ove sezone iako su postigli 16 golova na 10 meceva.
Ovi timovi imaju isti broj bodova i oba su dosadasnji deo sezone odigrali ispod ocekivanja u novoj godini. Mislim da domacin ima prednost na ovom mecu iako su jos uvek bez pobede u 2013. godini.U medjusobnim duelima na svom terenu oni su slavili na 5 od poslednjih 6 meceva, 3 puta je bilo 4:1, jednom 6:3 i jednom 6:0. Werder igra lose na gostovanjima i obicno primi dosta golova, 7 na poslednja 2 meca, pa se moze desiti da i na ovom mecu budu u problemima.

Facebook