web analytics

Spartak ima velike probleme sa povredama golmana, sva tri su golmana vuku povrede. Andriy Dykan nije igrao jos od kako j epovredio rame, Sergei Pesyakov je van terena vise od mesec dana zbog povrede stopala. Teci golman se povredio tokom subotnjeg meca protiv Novgoroda. Cetvrti golman nije na listi igraca koji su prijavljeni za meceve Lige Sampiona pa ukoliko UEFA ne dozvoli promenu oni bi mogli da budu u velikim problemima. Osim golmana jos 3 igraca su povredjena ili suspendovana, Argentinac Nicolas Pareja je suspednovan dok su kapiten tima Parshivlyk, Braizila Romulo i McGready takodje povredjeni.
Barcelona je otputovala u Moskvu sa veoma jakom ekipom. Jedino ce centarhalf Marc Bartra propustiti mec nakon sto je povredio misic desne noge na treningu. Lionel Messi ima dosta motiva na ovmo mecu, on ima priliku da obori rekord Gerda Mullera po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini.

100_percent_guaranteed

Vukajlija dojava
Spartak je na poslednjem mestu sa samo 3 boda nakon prva 4 meca i imaju veoma malse sanse da se nadju u narednoj fazi. Oni ce morati da napadnu Barcu posto im samo pobeda daje neku nadu. Mislim da ce ovo bit mec sa dosta golova posto Barca samo tako ume da igra, efikasno.

Facebook