web analytics

Sheffield Wednesday je porazen od Cardiffa 1:0 na poslednjem gostovanju u jednoj veoma dobroj, takmicarskoj utakmici. Ekipa Dave Jonesa moze da uzme dosta pozitivnog iz tog meca posto uopste nisu delovali kao ekipa koja je na 23. mestu sa samo 15 bodova. Wednesday je praozen na poslednjih 6 meceva i ekipa je delovala rastrojeno poslednjih nedelja. Jones ima veliki posao u svojim rukama kako bi sacuao status u Championshipu, ali moraju da nadoknade 2 boda zaostatka. Na svom terenu su porazeni na posldenja 4 meca, 2:0 od Blackpoola i Leicestera i 4:1 od watforda, a kada se pogleda jos dalje, imaju samo jednu pobedu na poseldnjih 8 meceva kao domacini. Malo je onih koji ce reci da ekipi nedostaju kreativnost i kvalitet pred golom protivnika, ali Sove u spoedlnje vreme ne postizu puno golova. Oni nisu uspeli da postignu gol an 2 od poslednja 3 meca kao domacini i glavna briga je sto su samo jednom na poslednjih 8 meceva kod kuce postigli vise od jednog gola.
Bristol city je takodje uproblemima, oni su trenutno na 22. mestu, takodje sa 15 bodova. Na poslednjem mecu porazeni 4:1 od Wolvesa i ovo je za njih veoma bitan mec.
Sheffield Wednesday je favorit na ovom mecu, ali ovo je zapravo mec na kojem ce biti tesko odabrati pobednika. Wednesday je porazen na poslednjih 6 mecva i na poslednja 3 kod kuce pa je malo esko odluciti se na pobedu domacina. Gosti su porazeni na poslednja 2 gostovanja i 5 poraza na poslednjih 6 gostovanja sto takodje deluje odbnojo. Defanzivno, obe ekipe su ocajne, domaci su primili 8 golova na posednja 3 meca, dok gosti ni jednom nisu sacuvali svoju mrezu na gostovanjima. Oba tima u poslednje vreme imaju i problema sa napadom, ali kada se susretnu dve lose odbrane u mecu koji oba tima moraju da dobiju moze se ocekivati veliki broj golova.

Facebook