web analytics

Turnu Severin jos uvek ima problema da izadje iz zone ispadanja, oni su trenutno na 16. mestu, ali jedini razlog zbog cega se jos uvek nadaju opstanku u ligi je dobar skor na domacem terenu u posldnje vreme. Oni su neporazeni na posldenjih 7 meceva, imaju 5 pobeda i 2 neresena rezultata, i u 2013. godini su na 4 meca osvojili 10 bodova od mogucih 12. Oni jos uvek moraju da osvoje 4 boda vise od svojih konkurenata u bortvi za opstanak i svaki kiks ih moze skupo kostati. dojave za danas
Petrolul je ekipa u formi, oni nisu porazeni ni na jednom mecu jos od novembra, u tom periodu su zabelezili 9 pobeda i 5 neresenih rezultata. Ekipa je uspela da se domogne trece pozicije, imaju samo bod manje od ekipe Pandurii koji su porazeni od steaue i ovo je odlicna pirlika da Contrina ekipa zameni mesto sa timom iz Targu Jiu. Boudjemaa i Hoban su suspendovani dok je Sauvadet povredjen, ipak Petrolul ima dovoljno kvalitetnih igraca na raspolaganju.
Turnu Severin je iznenadjujuce dobar na svom terenu, ali oni su ostali neporazeni jedino protiv timova koji su u donjem delu tabele, odnosno protiv timova koji nisu u formi, kao sto je slucaj sa Astrom i Vasluiem. Petrolul ce biti drugaciji protivnik, oni ce sa dosta samopouzdanja uci u ovaj mec, bez poraza su na poslednjih 11 utakmica i pobedili su Panduri i Otelul na posedlnjim gostovanjima, dok su protiv Steaue igrali nereseno. Mislim da imaju dovoljno kvaliteta da slave i na ovom mecu.

Facebook