web analytics

Ovo su dve najbolje ekipe u grupi F. I jedni i drugi imaju po 6 bodova iz 2 meca do sada. Fabio Capello ce nema sumnje besprekorno pripremiti svoj tim. Sigurno je da Rusija ima kvalitet. Igraci kao stu su Dzagoev, Kerzhakov, Denisov, Afkinfejev su odlicni igraci. Rusija je u prvom kolu na svom terenu slavila protiv Severne Irske sa 2:0 i u gostima su pobedili Izrael sa 0:4.
Trener Portugala Paulo Bento ce ici na pobedu sa svojim timom. Cak i da izgube imaju revans na svom terenu. Jedno je sigurno ili ce biti prvi ili drugi. Pepe, Coentrao, Moutinho, Nani, Ronaldo su igraci svetske klase. Nani i Ronaldo su najvece zvezde ovog tima bez dileme. U prvom kolu su pobedili na svom terenu Azerbejdzan sa 3:0, dok su u drugom mecu u gostima slavili protiv Luksemburga dosta tesno sa 1:2.
Ruski fudbal je napravio neverovatan pomaka u poslednjih nekoliko godina. Medjutim ako pogledamo statistiku i istoriju duela jasno se vidi da Rusi tesko izlaze na kraj sa Portugalcima. Siguran sam da se svi Rusi i dan danas secaju poraza koji datira od 13.10.2004. godine kada su porazeni od Portugala sa 7:1. Ovako nesto se sada naravno nece desiti, ali prednost dajem gostima. Znam da je Fabio Capello sjajan trener ali po meni Portugal ima bolje igrace i bice silno motivisani. Prednost gostima.

Facebook