web analytics

Reading je nakon pobede QPR-a protiv Fulhama pao na poslednje mesto tabele Premier Lige. Oni imaju 6 bodova manje od timova koji su van zone ispadanja i tokom Bozicniog perioda ce morati da osvoje sto vise bodova kako bi zadrzali sanse da izbore opstanak Oni ce na ovmo mecu ponovo u svojim redovima imati Jason Robertsa i PAvela Pogrebnyaka, ali su Sean Morrison, Jem Karacan i Jimmy Kebe jos uvek povredjeni.
Arsenal ce po drugi put ove sezone gostovati na Madejski stadionu. Na prvom medjusobbnom duelu vidjen je spektakularan fudbal i cak 12 golova ukljucujuci i produzetke. Mislim da ce oba menadzera zeleti da vide nesto manje golova ovoga puta. U ovaj mec topdzije ulaze nakon ponizavajuceg poraza od Bradforda u 1/4 finalu Liga Kupa prosle nedelje. U prvenstvu medjutim oni ne stoje toliko lose i pobeda na ovom mecu bi ih dovela do pete pozicije.
Mislim da sve vidjeno u prvom duelu ovih timova ukazuje da ce i ovoga puta biti dosta golova. Oba tima imaju bolji napad nego odbranu i verovatno ce ponovo biti dosta golova, mozda ne 12 ali sigurno barem 3.

Facebook