web analytics

Osim najelitnijeg evropskog fudbalskog takmicenja imamo i nezaobilazne Engleze . Pa evo Jonhstones Paint kupu ima nekoliko zanimljivih meceva , ali za mene su primamljivi iskljucivo golovi . Pa , da vidimo duel izmedju dva tima iz League Two , Port Vejla i Bredforda .
Oba tima u ligi odlicno napreduju . Port Vejl je na drugoj poziciji sa 39 poena a Bredford je takodje na poziciji koja donosi borbu za visi rang , na sestom su mestu sa 32 poena . Sto se tice golova , a to me svakako najvise zanima oko ovog duela , Port Vejl je u zadnje vreme poprilicno raspucan sa 4 vezane utakmice na kojima je bilo 3+ , takodje je na 6 od 7 prethodnih utakmica ove ekipe bilo 3 ili vise pogodaka . Bredford i nije vas raspucan , 8 od 10 pretohdnih utakmica ove ekipe zavrseno je sa 0-2 gola ali su vezali 2 utakmice sa GG a na prethodnom gostovanju su igrali 3:3 .
Na 3 od 4 prethodna duela ova 2 tima mec je zavrsen a da su oba tima bar po jednom zatresli protivnicku mrezu . Prethodna 3 puta kada je Port Vejl bio domacin utakmice su zavrsavane sa GG3+ a prethodni duel ova 2 tima u kupu zavrsen je rezultatom 2:2 .
Ovde ocekujem gol-gol iz nekoliko razloga . Pre svega , ovo je kup , ekipe su opustene , mec nema preveliki znacaj i rezerve zeljne igre mogu dobiti sansu da se dokazu . Osim toga , Port Vejl je , moze se reci , raspucan , a i Bredford polako ulazi u formu sa golovima . Medjusobni susreti nam govore da ove dve ekipe vole da se “pune” , tako da je po meni ova igra najeralnija opcija za ovaj susret.

Facebook