web analytics

Peterborough je porazen 2:1 na poslednjem prvenstvenom mecu od Nott Foresta i na taj nacin su se vratili u zonu ispadanja. Oni su trenutno na 22. mestu sa 25 bodova i zaostaju 3 boda za Sheff. Wednesdayem sto dodaje pritisak pred ovaj mec. Fergusonova ekipa je porazena na 2 od poslednja 3 prvenstvena meca, ali imaju 4 pobede na poslednjih 6. Oni nisu igrali nereseno na posldenjih 9 meceva a prvih 27 utakmica ove sezone imaju samo jedan neresen rezutat. Na svom terenu su pobedili na poslednja 2 meca, 5:4 protiv Boltona i 2:1 protiv Barnsleya. Te dve pobede su prekinule niz od 4 uzastopna poraza. Na posldenjih 6 meceva obe ekipe su postigle gol dok je na poslednjih 8 uvek bilo vise od 3 gola.Svi znaju da je Pterborough dobar kada napada, ali i da ostavljaju dosta prostora u odbrani.
Hull je bio veliki favorit na mecu protiv Shefield Wednesdaya, ali su porazeni na svom terenu 3:1 i sada za Cadriffom zaostaju 8 bodova.Ekipa Steve Bruca ima samo jednu pobedu na poslednja 4 meca sto je u velikoj meri pomglo timovima da im se primaknu. Igrajuci protiv Wednesdaya i sada PEterborougha je trebalo da bude laksi deo rasporeda za njih, pa bi poraz i na oovm mecu bio katastrofalan po ekipu. Na poslednjem gostovanju su igrali nereseno protiv Blackpoola sto je prekinulo niz od 4 uzastopne pobede. Tokom nedelje su morali da igraju 120 minuta u FA Cupu sto nije idealno, ali na njihovu srecu ni Peterborough se ne nalazi u dobroj formi. Pre meca protiv Blackpoola oni su postigli 2 ili vise golova na 5 od poslednjih 6 meceva. Ukoliko pokazu tu efikasnost i na ovom mecu nema sumnje da ce doci do pobede i do analize za kladionice.
Ocekivao sam da kvota na poedu Hulla bude manja, ali ovo je jednostavno isuvise dobro da bi se propustilo. Pterborough je mozzda odmornija ekipa, ali mislim da je Hull kvalitetniji. Peterborough nikada ne igra nereseno i da se mora postovati to sto s una poslednja 2 meca pobedili. Ipak oni nisu pobedili na 3 uzastopna meca cele sezone i verujem da Hull moze da se vrati na pobednicki kolosek nakon neprijatnog iznenadjenja protiv Sova proslog vikenda. Hull je bez poraza na poslednjih 5 gostovanja, pobedili su na 4 od tih 5 meceva i verujem da ce iskoristiti pritisak pod kojim se nalazi Peterborough.

Facebook