web analytics

Loš završetak prethodne ligaške sezone je koštalo Saint Etienne Europske kvalifikacije i izgleda da je momčad započela novi naslov prvaka u sličnom maniru. Porazi od ekipa Lille i Toulouse su pretili da se momčad nađe u veoma teškoj situaciji ali pobjede nad Brestom i Bastiom su djelovali kao veliki moralni učinak što sigurno daje ekipi optimizma pred ovaj duel.
Poslije par dobrih rezultata uslijedio je poraz od ekipe Sochauxa i to nakon Internacionalne pauze čime je malo stabilnost poljuljana u ekipi ali sigurno da to ne bi trebali imat velikog efekta u kompletnoj ekipi. Kurt Zouma, Ismael Diomande i Jonathan Brison su igrači koji neće da se nađu u ovoj utakmici nakon zadobivenih ozljeda u prethodnim utakmicama pa stoga očekujem formaciju 4-2-3-1 gdje bi trebali da se nađu Ruffier, Bayal, Perrin, Mignot, Ghoulam, Lemoine, Clement, Hamouma, Cohade, Gradel i Aubameyang.
Montpellier je pokazao izuzetnu snagu u utakmici protiv Arsenala ali jednostavno nisu imali sreće da dođu do pobjede pa stoga mislim da bi to mogli učiniti u ovoj utakmici.

Facebook