web analytics

Leeds ce sa zadovoljstvom docektati mec na svom terenu posto su na poslednja 2 gostovanja porazeni od Barnsleya 2:0 i od Middlesborougha 1:0, dok su pre toga igrali nereseno protiv Wolvesa. Na poslednjem mecu koji su igrali kao domacini su takodje izgubili, ali od lidera Cardiffa sto nije ni malo sramno posto se ekipa iz Velsa pokazala kao veoma dominantna ove sezone, sada ce za rivala imati Blackpoola kojeg ce predvoditi novi menadzer, Paul Ince. Osim poraza protiv Cardiffa oni su igrali dbro protiv timova iz vrha, pobedili su Crystal Palace , Leicester i Middlesborough, kao i Ipswich, Bolton i Bristol City. Na svom terenu imaju skor 9-2-4 i gol razliku 20:18, cak 6 puta nisu primili gol.
Blackpool je dobio i treceg menadzera ove sezone, Paul Ince je zamenio Micheal Appletona na vrucoj klupi Bloomfield Rodada i bice interesantno videti kako ce se pokazati na ovom nivou takmicenja. Blackpool je na poslednjih nekoliko meceva igrao promenljivo, pobedili su Wolves i Millwall, ali su porazeni od Cardiffa, Barnsleya i Ipswicha, sa novim menadzerom na klupi oni ce verovatno morati da sacekaju naednu sezonu kako bi se borili za plasman u visi rang. Na gostovanjima oni imaju skor 5-4-7 i gol razliku 22:25, ali su pobedili samo jednom na poslednjih 6 gostovanja i samo 2 puta su sacuvali svoj gol tokom cele sezone.
Iako su ostali bez najboljeg strelca tima, Becchia, menadzer Neil Warnock je uspeo u nameri da njegov tim, barem na Elland Roadu, predstavlja ekipu koju je tesko poediit. Blackopol ce morati da se privikava na jos jednog menadzera ove sezone, i to bi moglo da odluci ishod ovog meca.

 

Galatasray vs Schalke bet preview

 

Facebook