web analytics

Kladjenje na Dojave

Kladjenje na dojave kao i SMS dojave

Insider Dojave su kladionicarski portal koji godinama donosi ogromnu zaradu igracima sirom Balkana. Nas sajt je nastao od strane nekoliko profesionalnih kladionicara iz ex Yugoslavije kojima je bilo jednostavno dosta od prevara na internetu u vezi “dojava”. Verovali ili ne na nasim ex yu prostorima gotovo svaki Bet on It treci maloletnik sa blogova prodaje dojave, kvote 30 , prelaze verujuci u Vashu lakovernost i zelju za brzom zaradom da ce na kraju meseca od njihovog bloga dobiti mozda 50 eura prodajuci razne prelaze za bonove za telefon, sms-dojave, dojave tipa Real Madrid – Barcelona iz 2 u 1 i slicne gluposti. Najstrasnije je sto oni uvek bezobzira na sve garantuju prolaz njihovih dojava 100%, namamljujuci Vas da stavite veliki novac da bi oni dobili nekih desetak eura zarade. Poznat Vam je osecaj zar ne ?
Ako imate blog ili sajt sa tipovima i dojavama dodajte vas link u nasu toplistu blogera.Isto tako pozivamo vas da ocjenite tipstere i date vas komentar.
Resili smo da stavimo kraj svemu tome i stavimo ih na crnu listu uz Vasu pomoc. Ujedno pohvalicemo sajtove i blogove koji imaju preko 70 % uspesnosti njihovih tipova i dojava. Bet on It

Za podrucje Srbije:

VISA VIRTUON KARTICA www.bancaintesa.rs, www.raiffeisenbank.rs

Za podrucje Federacija BiH:

VISA PREPAID KARTICA www.hypo-alpe-adria.ba

Za podrucje Republike Srpske:

VISA POKLON KARTICA www.hypo-alpe-adria.rs.ba

Za podrucje Hrvatske:

VISA WEB PREPAID www.otpbanka.hr

Za podrucje Crne Gore:

MASTER PREPAID CARD MONDO www.atlasmontbanka.com

Za podrucje Makedonije:

VISA I MASTERCARD WEB E-COMMERCE www.ikbanka.com.mk

Isplata online kladionica

Facebook