web analytics

Nekoliko puta sam se kladio na pobedu Hulla ove sezone i Tigrovi su uvek ispunili moja ocekivanja, pa bi i ovoga puta trebalo da budu bolji od Sheff. Wednesdaya koji je samo tri puta pobedio na gostovanjima ove sezone. Hull je neporazen na poslednjih 8 prvenstvenih meceva, u tom periodu oni su pobedili Nott Forest, Watford, Huddersfield, Derby i Leeds, dok su protiv Crystal Palaca, LEicestera i Blackpoola igrali nereseno. Na svom terenu imaju skor 8-2-3 uz gol razliku 20:11 i jedino je Cardiff primio manje golova od njih na svom terenu ove sezone. Oni su porazeni samo jednom na poslednjih 8 meceva kao domacini i to 1:0 protiv Burnleya, ali jaka odbrana im je omogucila da cak 6 puta sacuvaju svoj gol.
Wheffield Wednesday je porazen na sovm terenu od Burnleya na poslednjem prvenstvenom mecu i na taj nacin je prekinuta njihova dobra serija tokom koje su bili neporazeni na 4 meca. U tom periodu oni su pobedili Barnsley, Charlton i Bolton dok su protiv Huddesfielda igrali bez golova. Ipak, pre tog dobrog niza oni su zabelezili 7 uzastopnih poraza i mec protiv Burnleya sigurno ne uliva samopouzdanje. Cak tri od 4 meca koji su Sove odigrale tokom uspesne serije su igrali na strani i mogue je da ce i ovoga puta zeleti da dodju do boda. Njihov skor na strani sugerise da bi pred njima moglo da bude dugacko poslepobne na KC Stadionu posto imaju skor 3-3-7 i gol razliku 12:17 sto ih cini jednom od najneefikasnijih ekipa na gostovanjima, jedino su Derby i Ipswich postigli manje golova a ovoga puta ce za rivala imati ekipu koja je veoma crvrsta. Sove nisu postigle gol na 6 gostovanja ove sezone.
Iako ne treba nista uzimati za sigurno u ovoj ligi, mislim da ce Hull morati da pobedi na oovm mecu posgotovu sto je Cardiff poceo sve vise da odmice na tabeli i sada imaju cak 7 bodova vise. Ekipa Steve Bruca ce pokusati pobedom da smanji prednost, ali i da sacuva rastojanje u odnosu na najblize pratioce.

Facebook