web analytics

Holandija je lako osvojila prvo mesto u grupi i vec su obezbedili prvo mesto sa skoro savrsenim skorom od 7 pobeda i jednim neresenim rezultatom sa 24 postignuya i samo 4 primljena gola. Za ovaj mec Louis van Haal je pozvao Gregory van der Wiel i Nigel de Jong-a koji se vracaju u reprezentaciju nakon godinu dana. Stekelenburg nece biti na golu zbog povrede dok su Verhaegh, Schaken i Ricky van Wolfswinkel izbrisani sa prvog spiska.
Gosti su trenutno na drugom mestu sa bodom vise od Rumunije i Turkse, ali realno gledano, oni su tek treci kandidat za plasman u play off posto imaju najtezi raspored. Rumunija igra protiv Andore i Estonije dok je Turska domacin Holandiji, Madjari ce za rivala imati Holandiju na strani i pobeda je jedini rezultat koji im odgovara. Madjarska je postigla 3 gola na poslednjem gostovanju u Holandiji, 2011. godine, ali su tada primili 5.
Domaci su obezbedili kartu za Brazil i pitanje je koliko ce biti motivisani za ovaj mec. Ipak, Louis van Gaal insistira da ce njegova ekipa igrati na poedu rptovi turske i Madjarske posto zele da dodju do 7. mesta na FIFA rang listi sto bi imalo povoljniju poziciju u zrebu za zavrsni turnir. Oni su odlicni kao domacini, na svom terenu nisu porazeni u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo jos od 2000. godine i verujem da ce i ovoga puta biti ubedljivi. Preuzetio sa http://sigurni-tipovi.moonfruit.com/ 100_percent_guaranteed

Facebook