web analytics

Hannover je jedna od najjacih ekipa u ligi. Oni su trenutno na 2. mestu sa 17 bodova, 3 meanje od prvoplasiranog Keila. Na prva dva meca ove sezone oni su igrali 2 veoma teska meca i oba puta je bilo nereseno, 3:3 protiv Kiela i Groslarera da bi nakon toga zabelezili 5 uzastopnih pobeda. Oni su bili veoma ubedljivi na tim mecevima, ali su na poslednja 2 meca izgubili i ovoga puta ce uciniti sve da prekinu neugodian niz. Prva dva meca na sovm terenu su dobili 5:1 protiv Oberlaunda i 3:0 protiv Victoria Hamburg, ali su na poslednjem porazeni 1:0 od ekipe Havelse.
Cloppenburg je trenutno u solidnoj formi, porazeni su samo jednom na poslednjih 5 meceva, igrali su 3 puta nereseno i jednom su pobedili, protiv Meppena koji je najslabija ekipa u ligi. Na gostovanjima Cloppenburg ima dosta problema, oni su najgori tim u ligi sa samo jednim osvojenim bodom na 5 meceva i gol razlikom 10:22. Porazeni su od St. PAulia 4:2, Kiela 5:0, 5-1 od Wolfsburg Amatera, 5:4 od Victoria Hamburga i protiv Oberlaunda su igrali 3:3. NA ovom mecu ce imati veoma tezak zadatak da ostanu neporazeni posto ce igrati protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Cloppenburg je gubio i od slabijih timova pa ovoga puta mozemo ocekivati da ponovo dozive katastrofu.
Hannover ce uciniti sve da prekine los niz rezultata i od prvog minuta ce poceti agresivno. Gosti imaju velike probleme na strani i veoma slabu odbranu koja ce se muciti sa napadom domacih.

Facebook