web analytics

Domacini imaju novog trenera, Iana Holoweja koji je prvi put preuzeo neku ekipu jos od otkaza u Blekpulu. U proslom kolu na svom terenu Palace je pobedio Roverse sa 2-0. Bio je to tezak mec i Blackurn je dobio novog trenera. Murray je imao 2 penala na tom mecu ali je samo jedan realizovao. Ipak kasnije je pogodio jos jednom za konacnih 2-0. Domacin je treci trenutno sa 27 bodova. Na svom terenu imaju skor 4-2-1,16:12.
I gosti imaju novog trenera. Mick McCarthy je novi vrsilac duznosti. Ispwich je ocajan ove sezone. Zadnji su na tabeli. Ipswich je za vikend pobedio u gostima Birminghem i tako dosao do tek druge pobede nakon 14 odigranih kola. Ipswich zaostaje za sada samo 4 boda za zonom spasa.
Velika je razlika izmedju ovih timova. Uprkos kupovini telefona iz kine na srpskim sajtovima pobedi protiv Birminghema za vikend mislim da je daleko jos od zeljene igre ekipa Ipswicha. Tesko ce im biti da pruze dobru partiju u razmaku od samo par dana i to jos u gostima. Domacin zeli novu pobedu. Nisu porazeni na poslednjih 12 meceva. Domacin ima velikih ambicija ove sezone. Zele u premijer ligu. A to ce uraditi samo ako budu dobijali ovakve meceve do kraja, protiv rivala od kojih su objektivno u ovom trenutku jaci. Za mene cista jedinica na domacina.

 

telefoni iz kine

Facebook