web analytics

Domacin ima veoma uspesan prvi deo sezone. Trenutno su 10 ti na tabeli sa 8 bodova vise od 15 sto plasiranog na tabeli. Imaju 8 bodova vise. Takodje samo 5 bodova imaju manje od CFR Cluja koji je na petoj poziciji. Domacin je u ovo vreme prosle sezone sakupio mizernih 10 bodova. Sada je taj saldo duplo bolji. Concordia je pre 2 kola igrala na svom terenu i pobedila je Gloriu sa 2:1. Oni su u padu forme. Imaju 3 uzastopna poraza na poslednja 4 meca ukljucujuci i kup mec gde su porazeni pre par dana od Petrolula sa 2:1.
Pre samo nedelju dana Steaua je izgledala kao masina koja melje i melje. Sada se stvari komplikuju. Imali su niz od 17 meceva na kojima nisu porazeni. U tom periodu su ostvarili 14 pobeda. Imaju 7 bodova vise od drugoplasiranog Argesa. Takodje su prvi i u svojoj grupi Lige Evrope. Dobro im ide. Imaju 2 poraza u nizu. Prvo su porazeni u Evropi na svom terenu od Stutgarta sa 1:5 da bi zatim izgubili kao gosti od Brasova 2:1. Mec sa Kopenhagenom im je odlucujuci u borbi za dalji prolaz. Hrvatska dojave za kladionicu i najbolji dnevni tipovi
Domacin se oslanja na solidnu odbranu. Daju malo primaju malo golova. Steaua sa druge strane mora da pobedi. Mislim da bi bilo previse da tri puta za redom izgube. Treba im jedan dobar rezultat radi samopouzdanja i veoma bitnog meca protiv Kopenhagena sledece nedelje. Domacin je eliminisao upravo goste iz kupa. Jos jedan razlog vise za goste. Steaua sa druge strane ima tri uzastopne pobede protiv Concordie u ligi. Ocekujem pobedu gostiju.

Facebook