web analytics

Po mom misljenju singl dana definitivno je mec engleske trece lige ili league two mec izmedju Bradforda koji zauzima 14-to mesto pos 5 kola i poslednjeplasiranog Barneta.
Ja sam oduvek voleo da igram kao lesinar,procenim po raspolozivim informacijama koja je ekipa losa ,koja ima neke ozbiljnije probleme pa se onda ostrvim da igram protivnjnih.Na pocetku ove sezone na ostrvu uz vec tradicionalni East Stearling kao takva ekipa istakla se ekipa Barneta.Kako se moglo zakljuciti po vestima iz Engleske Barnet je usao uy sezonu u totalnom kolapsu na svim nivoima pa je unapred vidjen kao tim koji isp[ada iz lige sto se za sada maksimalno obistinilo.Barnet je za sada osvojio samo 1 bod i pritom je malo koga ozbiljnije ugrozio,poslednji mec na svom terenu su izgubili 3-1 od Gilingema a vec su od 11 min gubili 2-0.
U subotu gostuju Bratfordu koji je na svom terenu ubedljiv sa skorom 2-0-0,pobedili su Wimbldon 5-1 i Flitvud 1-0 pa je mec sa fenjerasem sansa za beg u gornji deo tabele.
Kao sto ste po svemu napisanom lako mogli zakljuciti moj tip za ovu utakmicu je 1 a verovatno ce se negde naci mesto i za kombinaciju 1-1&3+ pa srecno svima koji isprate ovaj tip.

Facebook