web analytics

Blackburn se popravio poslednjih nedelja, na poslednjih 5 meceva imaju 2 pobede, 2 neresena rezultata i jedan poraz i sada se nalaze na 9. poziciji sa 5 bodova manje od Readinga koji je na play off poziciji. Na svom terenu imaju skor 7-4-3 sto nije lose za ligu kao sto je Championship. Jos uvek se ne zna da li ce Williamson moci da igra nakon povrede koju je zadobio na mecu protiv Barnsley-a, u slucaju da ne bude spreman njega bi trebalo da zameni Dabo. Ben Marshall ce propustiti mec kao i Disckson Etuhu odnosno Corry Evans.
Blackpool je u ocajnoj formi, osvojili su samo 2 boda na posledjnih 10 meceva i obzirom da timovi iza njih osvajaju bodove cini se da je pred njima borba za opstanak. Na gostovanjima imaju skor 3-4-7, ali poslednju bod na strani su osvojili protiv Birminghama jos u noevmbru. Haris Faroun i Andy Keogh bi mogli da debituju nakon sto su potpisali za klub tokom ndeelje. Gary MacKenzie je poceo sa treninzima, ali ovaj mec dolazi prerano za njega. Ricardo Fuller, Neal Bishop, Tom Barkhulzen i Bobby Grant ce takodje propustiti ovaj mec.
Mislim da ce domacini slabiti na ovom mecu. Blackburn mozda ne pruza konstantno dobre partije, ali su ipak bolji od Blackpoola koji je porazen an poseldnjih 6 gostovanja u ligi. Blackburn je remizirao protiv Dery-ja na poslednjem mecu, ali jos uvek imaju sanse da dodju play offa.

Facebook