web analytics

Bayern cs Juventus

Kada je rešio da odmori prvog napadača u duelu sa Hamburgom, Marija Mandžukića, Jupp Heynckes nije ni pomislio da će doći u problem, jer posle fantastične partije iskusnog Pizzara, sigurno je u dilemi koga da stavi u prvi tim za megdan sa Juventusom.

Bayern je odigrao duel sa Hamburgom totalno rasterećeno i kao posledica toga usledilo je demoliranje Hamburga. Sa obzirom na tu utakmicu, ali i partije kakve nam pružaju cele sezone, u toku koje su postigli 78 gola (!!!) na 27 utakmica Bundes lige, fudbaleri iz Minhena su opravdano favoriti po kladionicama sa kvotom 1,60.

Sa druge strane, večeras nailaze na tvrdog protivnika, koji kao i svi italijanski timovi po pravilu prima malo golova i ne može se ni zamisliti da Bufon doživi i približno sličnu sudbinu kakva je u subotu zadesila nesretnog Adlera. Ono čemu se nada tim Antonia Contea jeste da će njihova odbrana, koja je primila samo tri gola na poslednjih devet utakmica, isfrustrirati domaćine.

Nade u povoljan rezulat italijanima podgreva i pobeda Arsenala uprvao na ovom stadionu pre dve nedelje, a kvota da mogu da naprave iznenađenje u rangu Engleza je 6,00.

Upravo tvrdu odbranu Italijana treba uzeti u obzir pri odabiru igre za večeras, gde se kao opcija čini primamljivom da neće pasti gol u prvih 28 minuta za šta je kvota 2,00.

Takođe ne treba ni zanemariti da je Juventus samo jednom propustio da postigne gol na poslednjih 23 utakmice ove sezone, pa je interesantna igra da će oba tima postići bar po gol, sa kvotom takođe 2,00. Podcenjivanje Juventusa od strane kladioničara bi se moglo isplatiti onima koji i dalje smatraju Italijane majstorima za nerešene utakmice, i koji reše da iskoriste visoku kvotu na nerešen rezultat, 4,00.

Predlozi:

– GG (2,00)

– 1. gol posle 28. minuta (2,00)

– X (4,00)

analiza na dojave.rs

 

Facebook