web analytics

Od kako je Marcel Koller preuzeo vodjstvo Austrije oni igraju mnogo ofanzivnije. Tokom leta oni su pobedili na svim prijateljskim mecevima protiv Finske, Ukrajine i Tuske, sve zahvaljujuci dobom napadu. Oni imaju dva odlicna napadaca u Marku Arnautovicu i Mark Janku. Igraci sredine terena su takodje u odlicnoj formi, Andreas Ivanshitz igra za Mainz i igra dobro za svoj tim, dok je MArtin Harnik u Stuttgartu.
Nemacka je pobedila Farska Ostrva rezultatom 3:0. Oni su jos uvek u soku nakon, za njih, razocaravajuceg rezultata na Evropskom Prvenstvu. Odbrana je jos uvek konfuzba a ekipa Joahim Lowa je na prijateljksom mecu protiv Argentine porazeni rezultatom 3:1 i uglavnom su se branili na tom mecu.
Reprezentacija Nemacke ima odlican skor protiv Austrije, u poslednjih 10 godina oni su odigrali 6 meceva i NEmacka je zabelezila 6 pobeda, pet puta je bilo vise od gola razlike. Na poslednjem zvanicnom mecu NEmacka je pobedila rezultatom 2:1. Mislim da i ovoga puta Austrija moze da postigne gol protiv Zbunjenih Nemaca. Gosti imaju kvalitetniju ekipu pa ce i oni verovatno postici nekoliko golova, ovo ce po mom misljenju biti efikasan mec.

Facebook