web analytics

Trener Markus Weinzierl vec ima problema sa povredama posto je vec nakon prva dva meca ostao bez najboljeg igraca ekipe, Ja-Cheol Koo-a, koji nece igrati na ovom mecu. Zbog povreda takodje u timu nece biti Callsen-Bracker, golman Jentzsch i napadac Sascha Molders. Na prva dva meca Augsburg je praozen od Fortune Dusseldorf i Schalkea.
Po imenima Wolfsburg je mnogo bolja ekipa iako su na poslednjem mecu porazeni 4:0 na svom terenu protiv Hannovera. Oni su u prvom mecu zabelezili pobedu u Stuttgartu i u solidnoj su formi na gostovanjima. Oni imaju dva povredjena igraca, Patrick Helmesa i Pilara, ostali igraci bi trebalo da budu spremni za ovaj, osim ukoliko se neki od internacionalaca ne povredi igrajuci za nacionalni tim.
Msilm da je kvota 2.60 vredna paznje kada je u pitanju pobeda Wolfsburga. Oni su jaca ekipa i Magath je imao dvoljno vermena da pripremi ekipu za ovo gostovanje. Istina je da je Augsburg slavio poedu na poslednja 2 medjusobna duela i to je veorvatno jedini razlog za visoku kvotu na pobedu gosta.

Facebook