web analytics

Za mene svakako jedna od najomiljenijih liga za igru i to posebno na golove, je upravo druga holandska, posebno petkom, kada generalno ponuda kladionica i nije nesto preterano velika.
Dakle, u ovoj rundi takmicenja, mislim da ce biti dosta golova generalno na svim mecevima, ali jedan od onih koji prosto ne bi smeo da “omane” je duel AGOVV-a i Fortune Sitard.
Malo cudan sistem takmicenja u ovom sampionatu je takav da se maltene sve zna vec na startu sampionata, a da se kasnije utakmice igraju opusteno i bez ikakvog pritiska, sto samo po sebi donosi efikasnost. Dakle, AGOVV je trenutno 11, ekipa ima skor od po 5 pobeda i isto toliko remija, odnosno 7 poraza. Usli su u korektnu seriju, raspucali su se i dobili prethodna dva meca sa 4:0 – Almer Siti i cak sa 6:1 ekipu Ajndhovena i to na gostovanju.
Fortuna je s druge strane ipak nesto bolje kotirana na tabeli – ovaj tim ima 8 bodova vise od AGOVV-a i zauzima 6. mesto. Oni stardardno igraju relativno dobar fudbal za ovaj nivo takmicenja, iako su u proslom kolu izgubili pred svojom publikom mec, od gostujuceg MVV-a iz Mastrihta sa 2:1. Dnevni Tipovi na Web Serbia
Iako su prethodni duel ovi rivali odigrali miroljubivo – duel koji je zavrsen rezultatom 1:1, ja ovde ipak ocekujem golove. I jedni i drugi imaju dosta lose odbrane koje cesto kiksiraju i naravno fenomenalne napade. Mecevi koji su odigrali nesto ranije svakako da to dokazuju – u martu ove godine, bilo je 4:2 za goste, nesto ranije 1:5, 2:1, 3:1, itd. Dakle, kvota nije nesto prevelika, ali bi trebala da prodje bez problema.
 dojave 2 u 1

Facebook