web analytics

Anderleht toliko ima ocajnu odbranu, da ja to prosto ne mogu da opisem. Ko gleda redovno belgijsku ligu svakako da zna o cemu pricam i kada njima napadaci iz klubova kakvi su Kortrajk, Sharloa, pa cak i poslednjeplasirani Mons prave tolike probleme i prave stopostotne sanse, onda mozemo samo da pretpostavimo sta ce im uraditi PSZ.
Anderleht je u vrlo losoj formi i iako su pobedili Mons 2-0 rent-a-car valjevo u prethodnom kolu i to kao gost, jasno je da to nije igra na nivou prethodnih sezona. Previse lako primaju golove i to od vrlo slabih timova i to jedan gigant, kakav je PSZ nikako nece propustiti. Anderleht inace jos uvek nije postigao nijedan gol u Ligi Sampiona i za sada imaju dva poraza iz prva dva meca – protiv Benfike 0-2 i od Olimpijakosa 0-3. Najbolje analize i sigurni tipovi za kladionicu.
PSZ, s druge strane, zaista deluje odlicno. Doveli su Kavanija, i uz Ibrahimovica, zaista imaju neverovatno kvalitetan napad. Lako su dobili dosadasnja dva meca – protiv Olimpijakosa kao gost 4-1 i protiv Benfike, pred svojim navijacima 3-0. Mislim da ce lagano pobediti i Anderleht, ali cu pokusati sa hendikepom (-1), sto znaci da ako pobede sa samo jednim golom razlike, ulog se vraca, ali ako bude vise od toga, onda je ovaj bet dobitan.

Facebook