web analytics

Malo ko je ocekivao, ali Anderlecht je na poslednjem mecu Lige Sampiona igrao nereseno protiv PSG-a, ali ja mislim da Partizani nisu previse motivisani na tom mecu sto je Anderlecht iskoristio. Ipak, bod protiv PSG-a se uvek smatra kao uspeh, jedini gol za ekipu je postigao De Zeeuw koji ce taj gol pamtiti do kraja zivota. Na poslednjem prvenstvenom mecu oni su izgubili Charleroi na strani sto nije najbolji nacin da se pripremi za mec protiv Benfice.
Benfica je izgubila poslednji mec Lige Sampiona na od Olympiakosa u Grckoj sto znaci da Grci sada imaju 3 boda vise od njih. Jedina sansa za njih da se kvalifikuju u narednu rundu je da pobede na ovom mecu. Oni u svojim redovima imaju odlicne igrace, Oscar Cardozo, Lazar Markovic i Nemanja Matic su glavni nosioci igre.
Mislim da ce Benfica ici u Belgiju sa namerom da osvoji sva tri boda i verujem da imaju dovoljno kvaliteta i da ispune taj cilj. Po mom misljenju kvota na pobedu gostiju je prevelika, bez obzira sto je Anderlecht igrao nereseno u Partizu.

 

telefoni iz kine

Facebook